Τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων αποτελούν ένα σύνολο πρακτικών και διαδικασιών μέσω των οποίων
επιτυγχάνεται ο συστηματικός έλεγχος των κινδύνων που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων. Κάθε οργανισμός,
ανεξαρτήτως μεγέθους, που συμμετέχει άμεσα ή έμμεσα στην αλυσίδα τροφίμων οφείλει να αναπτύξει,
να εφαρμόζει και να διατηρεί ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με βάση τις αρχές του HACCP.
Η Qsolutions με τη συμβολή των έμπειρων και εξειδικευμένων σε θέματα ασφάλειας τροφίμων συμβούλων της αναλαμβάνει:
Ανάπτυξη και εγκατάσταση ολοκληρωμένων Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000:2018/HACCP, FSSC 22000)